Werken bij VOS

Leuk dat je interesse hebt in werken bij VOS Schoonmaak!

Al ruim veertig jaar levert VOS Schoonmaakdiensten. VOS Schoonmaak als werkgever staat dichtbij de medewerkers, naast haar opdrachtgevers en op de werkvloer. Wij vertrouwen op onze medewerkers en geloven erindat zij zeer vakbekwaam zijn in hun werk. Wil jij hier deel van uitmaken?
Bekijk dan eens onze vacatures.

Waarom VOS Schoonmaak?

Onze medewerkers vormen het hart van ons bedrijf. Omdat onze activiteiten arbeidsintensief zijn, bepaalt de kwaliteit van ons personeel het succes van onze organisatie. Onze medewerkers moeten zich daarom bij VOS Schoonmaak thuis voelen, trots zijn op zichzelf en op de organisatie en gemotiveerd zijn om het best mogelijke resultaat te leveren. Wat daar tegenover staat? Dat lees je hieronder!

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op onze functies in de schoonmaak, vallend onder de CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Voor de Staf en managementfuncties gelden andere voorwaarden die per functie zijn bepaald of nader bepaald worden.

Salaris en Vergoedingen

Bij VOS Schoonmaak mag je rekenen op een prima salaris, een prettige werksfeer en alle kansen om je te ontwikkelen. Bij VOS Schoonmaak werken we volgens de CAO Schoonmaak- & Glazenwassersbedrijf.

Salaris

Je salaris ligt bij VOS Schoonmaak gemiddeld 20 procent hoger dan het minimumloon. Je salaris wordt iedere maand stipt op tijd betaald.

Pensioen

Via je salaris betaal je iedere maand een bijdrage, zodat je na je pensioen ook inkomen hebt. Dit zie je terug op je loonstrook. Ook VOS Schoonmaak draagt hier aan bij. De uitvoering van deze pensioenregeling is ondergebracht bij de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf.

Vakantiegeld

Elke maand wordt er vakantiegeld voor jou gereserveerd. In mei betaalt VOS Schoonmaak dit bedrag. Je vakantiegeld is 8% van je brutoloon dat je in een jaar hebt verdiend.

Vakantiedagen

Je vakantiedagen zijn afhankelijk van het aantal uren dat je werkt. De vakantieopbouw is 10% van ieder gewerkt uur (geen opbouw bij een overwerkuur). Stel je werkt 20 uur, dan bouw je 2 vakantie uren op.

Toeslagen

Je verdient extra als je ’s nachts, in het weekend of in de avond werkt.

Reiskostenvergoeding

Woon-werkverkeer wordt vergoed als de totale reisafstand van je huisadres naar het werkadres(sen) méér is dan 60 km per dag. Is de afstand korter, dan ontvang je géén vergoeding. Dat is in de cao voor Schoonmaak en glazenwasserij geregeld.

Welzijn en Opleiding

Bij VOS Schoonmaak vinden we het belangrijk dat je fit genoeg bent om je werk te doen en dat je werk doet dat bij je past, maar vooral dat je met plezier je werk doet.

Gezondheid en begeleiding bij ziekte

De gezondheid van onze werknemers staat voor ons voorop. We doen er alles aan om te voorkomen dat je je niet prettig voelt en je je ziek moet melden. We hebben eigen verzuimbegeleiders die je begeleiden bij ziekte.

Opleiding

Als je in dienst komt, melden we je aan voor de ‘basisvakopleiding schoonmaak’. Hierin komen alle onderdelen van schoonmaak aan bod. Maar ook door de jaren heen volgen medewerkers van VOS Schoonmaak regelmatig cursussen en trainingen zowel op het gebied van schoonmaakonderhoud als op organisatorisch gebied.

Aan de Gang

Als familiebedrijf zijn we erg trots op de unieke sfeer bij VOS Schoonmaak. Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn.

Prettige Werksfeer

Het is belangrijk dat schoonmaakmedewerkers zich bij VOS Schoonmaak thuis voelen en trots zijn op zichzelf en op hun werkzaamheden. Een goede werksfeer is belangrijk voor de kwaliteit van het werk. VOS Schoonmaak investeert in een prettige werkomgeving en zorgt voor de juiste werkuitrusting.

Vertrouwenspersoon

Heb je klachten over ongewenst gedrag? Dan kun je terecht bij de vertrouwenspersoon. Zij biedt hulp en advies. Je hoeft dus niet altijd je leidinggevende te benaderen, maar kunt ook direct naar een vertrouwenspersoon gaan. De vertrouwenspersoon is er voor jou. Alles wat wordt besproken is volledig vertrouwelijk.