Schoonmaak Onderhoud

Schoonmaken is het fundament van VOS Schoonmaak, het zit zelfs in ons DNA. We leveren diverse diensten die aanvullend kunnen zijn en daardoor mede bepalend voor de beleving van de schoonmaak. Door onze ontzorgende instelling kunt u zich bezig houden met uw core-business. Wij geloven in een goede samenwerking, een partnership die vruchten afwerpt.

Wij zijn trots op ons vak. Wij komen onze afspraken na, dus het is gewoon schoon.

Schoonmaak vraagt oog voor detail. Vakbekwame mensen met moderne materialen en middelen zorgen voor een schoon en prettig werkklimaat in kantoren, banken, scholen, zorginstellingen, fabrieken, buitenterreinen en sportzalen.

Vos Schoonmaak is regionaal actief en dat betekent voor haar opdrachtgevers een snelle bereikbaarheid en korte reactietijd. Door de duidelijke structuur is er nauw contact tussen de verantwoordelijke bedrijfsleider of objectleider en opdrachtgever. Dat resulteert in een duidelijke planning en zekerheid van werkuitvoering, met altijd een aanspreekpunt bij u in de buurt.

Ondanks de ontwikkeling van steeds betere reinigingsmethoden en –middelen, blijft de mens de belangrijkste factor in het schoonmaakproces. Vos Schoonmaak investeert daarom nadrukkelijk in kennis (opleiding) en kwaliteit (werkwijze) van haar personeelsleden. Mensen die situaties snel herkennen, de juiste reinigingsmethode kunnen bepalen en het meest geschikte schoonmaakmiddel kiezen. Voor onze schoonmaakmedewerkers geldt dan ook Plannen, Kijken, Denken en Doen.