Reinigen Zonnepanelen

Professioneel en milieuvriendelijk

Nog steeds wordt er gedacht dat zonnepanelen op natuurlijke wijze door regenwater schoongespoeld worden en daardoor geen extra onderhoud nodig hebben. Regenwater is echter juist een van de grote vervuilers van uw zonnepanelen. Op zowel horizontaal als schuin geplaatste panelen ontstaat vuil dat verwijdert moet worden, dit om te voorkomen dat u rendement verliest, dit kan wel oplopen tot een verlies van 25%!

Om het maximale rendement uit uw installatie te halen is het belangrijk om de panelen minstens 1 keer per jaar professioneel te laten reinigen. Met speciale zachte borstels en gedemineraliseerd water reinigen wij uw zonnepanelen zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van de zonne-energie.De reiniging verlengt tevens de levensduur van uw installatie.

Omdat we geen gebruik maken van reinigingsmiddelen, maar speciaal gefilterd water gebruiken, is onze methode ook nog eens milieuvriendelijk.

VOS Schoonmaak heeft een team van specialisten op het gebied van zonnepanelen reiniging. Wij reinigen zonnepanelen op onder andere kantoorgebouwen, appartementscomplexen, winkelpanden, scholen, woningen, agrarische stallen en fabrieken.

Als professionele schoonmaakpartner geloven wij in korte lijnen en een transparant schoonmaaktraject, voor bedrijven, organisaties, gemeenten en V.V.E.’s.