Over ons

Al meer dan 40 jaar is VOS Schoonmaak een vertrouwd gezicht bij vele opdrachtgevers in onze omgeving en nog steeds is er een NO-NONSENSE cultuur binnen ons bedrijf.

Wij focussen ons op onze core-business, het schoonmaken voor onze opdrachtgevers, zodat wij ze ontzorgen en zij zich bezig kunnen houden met hun bedrijfsvoering om zelf het beste bedrijf te kunnen worden. Dit bereiken wij alleen doordat we een vestiging dichtbij hebben, waardoor de communicatielijnen zeer kort zijn en we snel kunnen schakelen in een korte tijdspanne. Wij staan met beide voeten graag in de klei en zijn gewoon aanpakkers, maar we zijn erg trots om een kwalitatief goed dienstverlenend bedrijf te zijn. We kunnen geen “nee” zeggen tegen een schoonmaakvraagstuk en hebben vooral een probleemoplossende houding.

We staan stevig in onze schoenen omdat we houden van een open communicatie en een betrouwbare partner zijn.

We komen alle afspraken na, want afspraak is afspraak. Deze no-nonsense mentaliteit is waar we graag verder op borduren.

In de afgelopen jaren hebben we een geweldig team om ons heen verzameld, dat deze normen en waarden ook nastreeft. Daarnaast staan veiligheid, milieu en innoveren hoog op de agenda.

Al met al een bedrijf om trots op te zijn,

Mikel Kroon