Food Cleaning

De specifieke eisen van de voedingsmiddelenindustrie
Reiniging en desinfectie in de voedingsmiddelenindustrie moet voldoen aan de strikte regelgeving op het gebied van hygiëne. Vos Food Cleaning, de specialistische tak van Vos Schoonmaak voor de food sector, richt zich op het schoonmaakonderhoud van productieruimten conform de actuele internationale voorschriften (bijvoorbeeld HACCP) in sectoren als:

  • aardappel, groente & fruit
  • snacks
  • slachterij
  • bakkerij
  • vlees / pluimvee
  • conserven
  • Integraal onderdeel van het productieproces

Het reinigings- en desinfectieproces is een belangrijk onderdeel van het totale productieproces en bepalend voor de kwaliteit van het eindproduct. Binnen dit proces worden nauwgezet de geldende richtlijnen gevolgd en gebruik gemaakt van de juiste reinigingsmethoden en –middelen. Behalve de gebruikelijke visuele controle, vindt ook bacteriologische controle plaats via de agar-methode of via de ATP-methode.